Trist nyt for Thomas Franks Brentford

Af: Emil Martesen

|

20/09/2023 12:54

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
I weekenden tabte Brentford 1-0 til Newcastle, men en anden nyhed får klubbens spillere og ansatte til at bøje hovedet.

Mest læste i dag

Thomas Franks Brentford har fået sig noget af en mavepuster.

Klubben har netop meldt ud af venstrebacken Rico Henry er ude resten af sæsonen. Det skriver Brentford selv i en pressemeddelelse.

Henry blev skiftet ud i det 42. minut af Brentfords 1-0-nederlag til Newcastle United i lørdags, da han faldt på en uheldig måde efter en duel om bolden med Kieran Trippier.

"Rico vil kræve operation i den næste uge eller deromkring og skal desværre bruge en længere periode på at komme sig," lyder det fra lægechef Neil Greig.

“Selvom dette er skuffende, har Rico været igennem en lignende oplevelse tidligere og er allerede fokuseret på at bruge dette som en mulighed for at blive mere fit og stærkere end før. Vi vil støtte ham fuldt ud gennem hele denne proces."

Venstrebacken har kun misset fem Premier League-kampe siden august 2021 og har registreret tre mål og tre assists.

Dansker kan erstatte

I weekenden var det den 24-årige dansker, Mads Roerslev, der trådte til som erstatning for Henry.

Roerslev er normalt højre back, men alligevel ser det ud til, at han kan få muligheden for at vise sit værd på den anden side af banen.

Udover Roerslev er et bud på en midlertidig erstatning Brentfords norske midtstopper, Kristoffer Ajer. Han er venstrebent, og han har fra tid til anden spillet som venstre back, skriver TV 2 Sport.