Thomas Frank deler overraskende melding: "Jeg kan ikke se mange derude, der er bedre"

Af: Emil Martesen

|

19/09/2023 16:00

Foto: James Gill/Getty Images
Foto: James Gill/Getty Images
Den danske cheftræner løfter sløret for en overraskende melding.

Mest læste i dag

Det er ingens næse gået forbi, at Thomas Frank er en populær herrer.

Thomas Frank har for alvor bidt sig fast på danskernes læber med hans enormt flotte præstationer for Premier League-klubben Brentford.

Og sidenhen er det da også mundet ud i, at hele Danmarks Thomas Frank blev kåret som årets træner i Danmark.

Men i dag er det noget helt andet end præstationerne på grønsværen, der trækker alle overskrifterne.

I en verden, hvor fodboldtalenter konstant er under lup, har Brentfords nu karantæneramte angriber Ivan Toney formået at skabe en bølge af beundring og interesse fra fodboldentusiaster og klubber verden over.

Og Thomas Frank lægger da heller ikke skjul på Ivan Toneys potentiale, idet han kategoriserer ham som en af de bedste angribere på globalt plan:

"For mig er han en af de bedste 9'ere. Jeg kan ikke se mange derude, der er bedre i verden end ham. Selvfølgelig er der Kane, Lewandowski og Haaland og disse typer, men der er ikke mange", sagde Frank med en tone af stolthed og beundring under et interview med Sky Sports.

Engelske Ivan Toney, der sidste år nettede 20 mål i Premier League, har ikke kun demonstreret sin målscoringsdygtighed, men også en topmentalitet, der gør ham til en eftertragtet spiller blandt de største klubber:

"Så forestil ham på et tophold. Her ville han nemt kunne score 20-25 mål, tror jeg. Han er fattet, er en god afslutter og har en topmentalitet, så jeg forstår godt, hvorfor klubberne kigger på ham", tilføjede Thomas Frank i samme ombæring.

Og selvom Ivan Toney har været ude af spillet i denne sæson på grund af en bettingkarantæne, er han sat til at vende tilbage i januar, klar til at fortsætte sin imponerende præstation hos Brentford, hvor han indtil videre har scoret 68 mål i 124 kampe.