Trods rygter: Haaland var ikke interesseret i storklub

Af: Nicolai Busekist

|

30/09/2022 09:56

Mest læste i dag

Erling Haaland blev denne sommer sat i forbindelse med en lang række klubber. Han endte dog med at skrive kontrakt med Manchester City.

Inden den norske stjerne skrev kontrakt med Manchester City, var der dog også andre klubber, der blev taget op til overvejelse af den i dag 22-årige stjerne.

Ifølge hans far, Alf-Inge Haaland, var der faktisk fire klubber, der var med i overvejelserne.

Til trods for, at der var massive rygterne om det, viser det sig dog, at Manchester United slet ikke var med i overvejelserne for den norske målbomber.

"På vores liste er City det bedste hold. Bayern München er nr. 2. Vi har Real Madrid som nr. 3, Paris Saint-Germain som nr. 4," lød det fra hans far i dokumentaren 'Haaland - The Big Decision'.

"Vi har også nogle engelske hold udover City, som er ret gode. Liverpool og Chelsea. Der er også Barcelona. De er sådan set på samme række."

Det vidner om, at Manchester United derfor slet ikke har været en del af overvejelserne for Erling Haaland og hans lejr.

Sidste år blev det desuden afsløret af The Sun, at Haaland daværende agent, Mino Raiola, sagde til Manchester United, at klubben ikke var stor nok til Haaland.

Raiola hævdede desuden, at der kun var fire 'store klubber', hans spiller kunne skifte til - og Manchester United var ikke på den liste.