Tysk landsholdsstjerne afslører: Jeg havde kræft

29/01/2023 09:57

|

Nicolai Busekist

Foto: Alex Morton - UEFA/UEFA via Getty Images

Mest læste i dag

Kort tid efter et skifte til en ny klub, blev han meddelt, at han skulle opereres straks, da han var blevet diagnosticeret med kræft.

Han havde netop skiftet Liverpool ud med Juventus, da han blev ringet op af lægerne, der måtte informere ham om, at han ikke stod i en sjov i situation.

I opkaldt fik han nemlig at vide, at han havde fået kræft i skjoldbruskkirtlen, og at han derfor skulle opereres hurtigst muligt.

I dag er det fem år siden, men først nu har den tyske stjerne Emre Can valgt at stå frem med sin historie. Hidtil har det ikke været noget, han har ønsket indvie offentligheden i.

Nu er han dog kommet på andre tanker, og har valgt at give et interview til DAZN, hvor han åbent og ærligt fortæller om sin sygdom.

"Lægerne ringede til mig, to måneder efter mit lægetjek med Juventus. Jeg havde kræft i skjoldbruskkirtlen og var nødt til at blive hasteopereret på grund af det,« lød det ifølge B.T. fra Can, der spillede 37 kampe i sin første sæson for Juventus på trods af sygdommen.

"Jeg havde ingen idé om det. Jeg anede ikke engang, hvad en skjoldbruskkirtel er, og jeg havde aldrig troet, at jeg havde kræft."

I dag er han helt rask, og har valgt at tale ud som sin sygdom, da han har haft et ønske om at opfordre alle til at gå til lægen, hvis de føler, at der er noget, der er, som det ikke skal være.