Udvandring får konsekvenser for Ronaldo: Skal træne alene

Af: Nicolai Busekist

|

21/10/2022 07:53

Mest læste i dag

Onsdag aften sikrede Manchester United sig en flot sejr over Tottenham. Alligevel var det dog ikke, hvad der løb med opmærksomheden.

I slutningen af kampen mellem Manchester United og Tottenham rejste Cristiano Ronaldo sig pludselig op. Herefter valgte han at udvandre fra stadion.

Efter 89 minutter var han nemlig fortsat ikke blevet sendt på banen, hvilket han tilsyneladende var rasende over. Derfor valgte han at gå ned i omklædningsrummet.

Eller det var i hvert fald den første udlægning af sagen. Nu lyder det, at det ikke helt er sådan, det har forløbet. Velinformerede The Athletic skriver nemlig, at den 37-årige stjerne selv nægtede at lade sig indskifte, inden han forlod banen.

Hans opførsel er ikke faldet i god jord i den engelske klub, hvorfor det har fået store konsekvenser for ham.

Først og fremmest har Manchester United bekræftet, at Ronaldo ikke vil være en del af truppen, når De Røde Djævle lørdag tørner sammen med Chelsea i Premier League.

Det er dog ikke alt. Den portugisiske stjerne har nemlig også fået besked på at træne for sig selv, indtil træner Erik ten Hag har besluttet, hvad der på længere sigt skal ske med ham.

For blot få uger siden, virkede det urealistisk, at han skulle få lov til at forlade Manchester United i det kommende transfervindue i januar.

Sådan som tingene forholder sig for tiden, kan det dog ikke afvises, at han får lov til at forlade klubben. Det kræver dog, at han kan finde en ny klub, der er villig til at hente ham.