United-stjerne delte billede på Instagram: Han glemte dog at fjerne én ting

Af: Nicolai Busekist

|

21/03/2023 09:57

Mest læste i dag

Manchester United-stjernen Alejandro Garnacho fik bragt sig selv i modvind med et billede, der blev delt på det sociale medie - og kort tid efter også slettet igen.

Den 18-årige Alejandro Garnacho delte et billede på sin story på Instagram, der viste, at han fulgte med i kampen mellem Manchester United og Fulham i FA Cuppen.

Den unge stjerne var ikke med i kampen, da han er ude med en skade. Derfor var han tvunget til at følge kampen hjemme fra sofaen.

Han var dog hurtig til at slette billedet igen, efter en række af hans fans opdagede, at der lå en e-cigaret på hans sofa.

Efter at have slettet billedet, var den 18-årige kantspiller hurtig til at dele billedet på ny. Det var et stort identisk billede, han delte anden gang, men denne gang var e-cigaretten fjernet.

Det skriver den britiske avis The Sun.

Avisen skriver, at de skulle have fået information om, at e-cigaretten tilhører hans far. Derfor er det ikke den unge spiller selv, der er indehaver eller bruger af den.

Det ændrer dog ikke på, at billedet endte med at florere på de sociale medier, hvor flere var hurtige til at rette kritik af den Garnacho, da de mente, at det måtte være hans e-cigaret.

The Sun har kontaktet Manchester United, men den engelske klub har ikke ønsket at kommentere på sagen.