United-stjerne udsat for voldsom forbrydelse

Af: Nicolai Busekist

|

17/03/2022 14:34

Mest læste i dag

Det hele gik til, mens han og resten af Manchester United-mandskabet spillede mod Atletico Madrid i Champions League.

Manchester United-stjernen Paul Pogba har afsløret, at hans værste frygt er blevet til virkelighed, da der har været indbrud i hans hjem under kampen mod Atletico Madrid i Champions League.

Den franske stjerne har siden skrevet en tekst på de sociale medier, der beskriver den forfærdelige hændelse i sit hjem, som fandt sted, mens hans to børn sov i huset.

Ifølge Mirror tilbyder midtbanespilleren nu en belønning til enhver, der kan give oplysninger om hændelsen:

"I aftes blev vores families værste mareridt realiseret, da vores hjem blev brudt ind i, mens vores babyer sov i deres senge. Indbrudstyvene var i vores hjem i mindre end fem minutter, men i den tid tog de noget mere værdifuldt end noget andet, som vi havde i vores hjem, nemlig vores følelse af sikkerhed," skriver stjernen.

"Som far er der ingen følelse værre i denne verden, end ikke at være der for at beskytte dine børn. Det er derfor, at jeg gerne vil tilbyde en belønning til enhver, der kan hjælpe os med at fange tyvene."

Paul Pogba nåede ikke at få skideballen i omklædningsrummet, efter Uniteds exit fra Champions League. Han og konen skyndte sig nemlig hjem til deres børn efter slutfløjt.