United vil hente Kane: Så meget vil de betale for ham

Af: Nicolai Busekist

|

29/03/2023 11:30

Mest læste i dag

Erik ten Hag er ivrig efter at hente Harry Kane, og der er nu blevet givet grønt lys af ledelsen til at hente den 29-årige angriber.

Sidste år måtte Manchester United sige farvel til Cristiano Ronaldo, da de blev enige om at ophæve hans kontrakt. Lidt over en måned senere, skrev han under på en lukrativ aftale med Al-Nassr.

De Røde Djævle har siden da været på jagt efter en ny angriber, der kan udfylde det tomrum, der er blevet skabt, efter Ronaldo forlod klubben.

Det har ført til, at de er blevet kædet sammen med en lang række spillere, men de har endnu ikke fået en aftale i stand med en af deres kandidater.

Flere medier skriver, at det er Harry Kane, der er deres klare prioritet, da han kun har et år tilbage af sin kontrakt med Tottenham, hvorfor det vurderes at være sandsynligt, at han kan købes fri til sommer.

Nu skriver Sky Sports, at United er i fuld gang med at forberede deres tilbud til Kane, da ledelsen ikke ønsker at vente, indtil denne sæson er ovre, inden de åbner dialogen med den engelske stjerne og Tottenham.

Det lyder også, at de håber på, at de kan blive enige med Spurs om en pris på 80 mio. pund, hvilket svarer til ca. 680 mio. kr.

Tottenham skulle dog have et ønske om at forlænge med Kane, hvorfor de efter sigende ikke vil sælge ham, før han konsekvent har afvist at skrive under på en ny kontrakt.