Vild hyre: Så meget tjener Haaland om ugen i City

Af: Nicolai Busekist

|

02/04/2023 10:12

Mest læste i dag

Erling Haaland er den bedst betalte spiller i Premier League, hvilket skyldes, at han har lukrative bonusser i sin kontrakt.

Norske Erling Haaland blev hentet til Manchester City fra Borussia Dortmund sidste år, og blev installeret i Premier League med en meget lukrativ kontrakt.

Nordmanden er faktisk ikke den bedst betalte spiller i den engelske klub, hvis man kun ser på den ene løn. Det er derimod Kevin De Bruyne, der kan bryste sig af at være dette.

På grund af de bonusser, som Haaland har fået med i sin kontrakt, ender hans samlede ugeløn dog med at overstige De Bruynes.

Ifølge den franske avis L'Equipe har Haaland sikret sig en ugeløn, der lyder på intet mindre end 7,6 millioner kroner om ugen, hvilket i høj grad er forårsaget af hans bonusser.

Det vides ikke konkret, hvad disse bonusser lyder på, men det må forventes, at der er en række af hans bonusser, der er bundet op på, hvor mange mål, han scorer.

Og hvis det er tilfældet, er det ikke noget at sige til, at han får bonusser udbetalt, da han i denne sæson har bidraget med 42 mål i 37 kampe. Hertil har han også leveret fem oplæg.

Den norske stjerne har kontrakt med City frem til juni 2027, men det har været på tale, at han kan ende med at forlade klubben meget tidligere.

City har nemlig været i problemer Financial Fair Play-reglerne, hvilket i værste fald kan føre til, at de bliver straffet med en tvangsnedrykning. Sker det, kommer de næppe til at kunne holde på Haaland.

Ydermere har det også være på tale, at Real Madrid skulle være klar til at hente ham, hvilket de potentielt kan forsøge at gøre efter denne sæson.