Alexander Albon endte i respirator

Af: Nicolai Busekist

|

13/09/2022 07:57

Mest læste i dag

Formel 1-kører Alexander Albon endte i weekenden i respirator. Den kendte racerkører var kort forinden blevet opereret.

Kort før tredje træning måtte Alexander Albon trække sig fra det italienske grand prix. Han var nemlig blevet ramt af blindtarmsbetændelse.

I en opdatering på sin hjemmeside, skriver Williams ifølge Ritzau, at den 26-årige racerkører blev opereret ved middagstid. Kort herefter blev han ramt af komplikationer som følge af narkosen.

Han blev nemlig ramt af vejrtrækningsbesvær, hvilket medførte, at man var nødt til at overføre ham til intensivafdelingen. Ifølge Williams var der tale om en 'kendt, men usædvanlig komplikation' som følge af operationen.

"Han gjorde store fremskridt i løbet af natten og kunne i går (søndag, red.) morges blive flyttet fra sin respirator," skriver Williams.

Han er endnu ikke blevet udskrevet fra hospitalet, men det forventes dog, at han kan udskrives fra hospitalet og dermed vende hjem i løbet af tirsdagen.

Når han kommer hjem, vil han bruge tiden på at restituere og komme sig efter operationen. Hans team, Williams, oplyser, at han ser frem mod grandprixet i Singapore, hvorfor det forventes, at han er tilbage i sin racer på dette tidspunkt.

Albons racer blev på Monza kørt af hollandske Nyck De Vries, der sikrede to point til Williams. Det har medført, at han er kommet på tale som afløser for Nicholas Latifi efter denne sæson.