Anthony Joshua med vild udtalelse: Sker det, går jeg på pension

Af: Nicolai Busekist

|

01/04/2023 09:57

Mest læste i dag

Anthony Joshua har fremsat en overraskende udtalelse, da han har bekræftet, at han går på pension, hvis han taber til Jermaine Franklin lørdag aften.

Lørdag aften skal britiske Anthony Joshua i aktion i O2 Arena, hvor han møder Jermaine Franklin - og taber han kampen, har han i sinde at trække sig fra professionel boksning.

Lørdagens kamp er første gang, at Joshua er retur i ringen, efter at have tabt til Oleksandr Usyk i Saudi-Arabien sidste år. Joshua jagter derfor sin første sejr siden 2020.

Joshua har arbejdet hårdt på det seneste, for at blive klar til sin kamp mod amerikanske Franklin.

Forud for kampen har han understreget, at hvis han taber, vil han trække sig, da det vil være hans tredje nederlag i træk.

"Det gør jeg. Jeg går på pension, hvis jeg taber. Jeg er ikke her for at kæmpe mod folket. Hvis folk vil have mig til at gå på pension, går jeg på pension," sagde han til MailOnline.

"Jeg bokser ikke, hvis folk ikke vil have mig til det. Det handler ikke engang om pengene. Det handler om konkurrencemennesket i dig. Det er det, der er vigtigt."

"Presset kommet med forretningen, og det kommer med territoriet. Det ved jeg."

Derefter sendte han også en stikpille i retning af pressen, da han mener, at de har lagt et stort pres på ham i løbet af hans karriere.

"Jeg ved, at når jeg er pensioneret, vil jeg slappe af. Jeg kommer til at tænke f**k alle sammen. Jeg er færdig," tilføjede den britiske bokser ifølge MailOnline.

"I lægger så meget pres på mig, så når jeg er færdig, vil kæderne være væk. Jeg kommer til at grine og elske livet."