Christian Horner sender stikpille til Lewis Hamilton

Af: Nicolai Busekist

|

14/06/2022 10:00

Mest læste i dag

Red Bull-chef Christian Horner har sendt en stikpille i retning af Lewis Hamilton, der efter løbet i Aserbajdsjan har klaget over rygsmerter.

Efter løbet i Aserbajdsjan forklarede Lewis Hamilton, at han var plaget at stærke smerter i ryggen. Det har naturligvis ført til medfølelse fra mange, men ikke fra Christian Horner.

Red Bull-bossen mener derimod, at Mercedes forsøger at gøre fjer til høns. Det gjorde han klart, da han blev spurgt om, hvad han ville gøre, hvis det var hans team, der havde disse problemer.

"Jeg ville fortælle dem, at de skulle beklage sig så meget de kunne over radioen, og gøre så stort et problem ud af det, som de overhovedet kunne," lød det fra Christian Horner ifølge Mirror.

Herefter blev han spurgt om, hvorvidt han mener, at det er dét, som Mercedes og Lewis Hamilton har haft gang i.

"Selvfølgelig er det det. Det er ubehageligt, ja, men der er midler mod det, men det er skadeligt for bilens ydeevne. Hvad er den nemmeste ting at gøre? Klag ud fra et sikkerhedssynspunkt, men hvert hold har et valg," svarede han.

"Hvis det var et reelt problem på tværs af hele feltet, så er det noget, der bør ses på, men hvis det kun påvirker isolerede personer eller teams, så er det noget, som teamet potentielt burde forholde sig til."