Daniel Ricciardo langer ud efter kritikere

Af: Nicolai Busekist

|

09/06/2022 12:00

Mest læste i dag

McLaren-kører Daniel Ricciardo har fået en del kritik på det seneste, men nu tager han bladet fra munden og siger kritikerne imod.

Den 32-årige Ricciardo har fået kritik fra mange sider på det seneste. Det gælder også internt i McLaren, hvor teamchef Zak Brown har været efter ham.

Ikke nok med det, så har Brown også antydet, at man potentielt kan ende med at opsige samarbejdet med Ricciardo allerede denne sommer, selvom hans kontrakt løber frem til udgangen af 2023.

Nu har Ricciardo dog taget sig selv i forsvar, hvilket han har gjort i et interview med Crash.net, skriver Mirror.

"Det kommer og går, hvor jeg nogle gange slår ned på mig selv. Men andre gange er jeg opildnet og motiveret for at bevise, at mange tager fejl og for at bevise, at jeg har ret," siger han.

"For det meste griner jeg lidt af tvivlen. For selv sidste år var der bestemt tidspunkter, hvor jeg prøvede at finde ud af det. Men allerede i april og maj (sidste år, red.) var der artikler om, at jeg har 'tabt det'. Seks måneder tidligere blev jeg betragtet som en af de de fremtrædende kørere i den sæson."

Han slår også fast, at han ikke har glemt, hvordan man kører race i en Formel 1-racer.

"Virkeligheden er, at jeg ikke i de seks måneder har glemt, hvordan man kører. Jeg har ikke mistet min konkurrenceevne. Det er bare en periode, som jeg vidste, at jeg kunne komme ud af," fortæller han.

Ricciardo har kun sikret sig 11 point efter syv løb i denne sæson. Han ligger på en samlet 11. plads, mens holdkammeraten Lando Norris er på en samlet 7. plads med 48 point.