Daniel Ricciardo taler ud efter McLaren-exit

Af: Nicolai Busekist

|

25/08/2022 07:57

Mest læste i dag

Daniel Ricciardo og McLaren har bekræftet, at de går hver til sit efter denne sæson. Nu har den australske kører udtalt sig efter nyheden er blevet offentliggjort.

Den 33-årige australske kører har været åben omkring det faktum, at han ønsker at blive i Formel 1. Hvis det ender med dette, ser det ud til, at hans mest sandsynlige mulighed, er at få et sæde hos Alpine.

Og i en video, som han har delt på de sociale medier, har han fortalt, at det ikke er det rette for ham at blive hos McLaren. Derfor kommer han heller ikke til at fuldføre sin kontrakt med holdet, skriver britiske Mirror.

"Selvfølgelig har vi gjort en stor indsats på begge sider, men det har bare ikke fungeret, som vi ønskede," siger han blandt andet i videoen, som er blevet delt på Twitter og Instagram.

"Så holdet besluttede at lave en ændring til næste år. Vi havde mange samtaler, men til sidst blev vi enige om, at det var det rigtige for os begge."

"Jeg vil fortsætte resten af året, og fortsætte med at give alt. Så det er det. Jeg tror for fremtiden, hvad der venter forude, er ikke afgjort endnu. Ikke sikker endnu, men vi får se."

"Du ved, jeg ser tilbage på denne tid hos McLaren. Jeg ser tilbage på det med et smil på læben. Jeg lærte en masse om mig selv. Jeg tror, at det er ting, der vil hjælpe mig til at tage det næste skridt i min karriere, men jeg tænker bare generelt i livet."