Efter Formel 1-exit: Det laver Nikita Mazepin nu

Af: Nicolai Busekist

|

06/11/2022 12:09

Mest læste i dag

Nikita Mazepin er en færdig mand i Formel 1. Derfor har han været nødt til at finde noget nyt at kaste sig over - og det har han nu gjort

Efter Ruslands invasion af Ukraine, valgte Formel 1-holdet Haas at ophæve deres samarbejde med Nikita Mazepin.

Ydermere besluttede de også at ophæve deres samarbejde med Uralkali, der er ejet af hans far, Dmitry Mazepin, som er en russisk oligark med forbindelser til Putin.

Da han sandsynligvis er klar over, at det vil blive vanskeligt for ham at finde en ny motorsport, han kan kaste sig over, har Nikita Mazepin kastet sig over noget andet.

Ifølge Mirror ser det ud til, at han har startet sit eget eventfirma med navnet The Ninety Nine Events, som denne uge har holdt en stor Halloween-fest.

På Instagram er der blevet delt en række billeder af festdeltagere, der hygger sig foran en stor skærm med Mazepins navn. Hertil er der også vist billeder af den tidligere racerkører iført hovedtelefoner, mens han agerer DJ.

"I år måtte jeg sige farvel til Formel 1 i et stykke tid," skriver han som tekst til sine billeder på Instagram.

"Men for at åbne op for noget andet, er det vigtigt at affinde sig med tilbageslag og problemer."

"Hvis en vej til selvudfoldelse er lukket, så skal du lede efter en anden. For første gang viser jeg mig i en sådan rolle. Det er dejligt at kunne opdage nye grænser og finde nye muligheder for udvikling med egne projekter."

Efter et af billederne blev delt på de sociale medier, har Formel 1-fans tilsyneladende haft svært ved ikke at lave sjov med russeren.

"Kan ikke spinne rundt i sin mere, så nu spinner han plader i stedet for," er der en person, der har skrevet med henvisning til kælenavnet 'Mazespin'.

"Han ødelagde sandsynligvis den computer, han spillede musikken på," lød det fra en anden.