F1-legende om kører: Han overvejer at skifte hold

Af: Nicolai Busekist

|

17/04/2022 09:54

Mest læste i dag

Den tidligere Formel 1-kører Mika Hakkinen mener, at han overvejer at finde sig et nyt hold, da det ikke går, som det skal hos Mercedes.

Spørger man Mika Hakkinen, er det ikke utænkeligt, at Lewis Hamilton gør sig overvejelser om at skifte hold, hvis ikke Mercedes snart får styr på situationen.

Den britiske Formel 1-kører scorer ganske vist point, men efter en række af dominerende sæsoner, har Hamilton måtte vænne sig til ikke at være med helt i front i feltet.

Ifølge Hakkinen er det svært for Hamilton at vænne sig til dette - især fordi Russell er foran ham på ranglisten i denne sæson.

"Det sidste løb i Australien var svært for Lewis. Virkelig hårdt. Teamet ønsker naturligvis, at kørerne afslutter løbet. De fik resultatet – ikke det resultat, de håber på, men stadig gode point til holdet. Men jeg er sikker på, at Lewis stadig er irriteret over situationen," sagde Mika Hakkinen ifølge Mirror.

"Det er svært at blive slået af George. Jeg er bange for, at dette bliver en virkelig svær sæson for Lewis. George kommer fra et hold med ringe eller ingen succes – han havde nogle gode kvalifikationsresultater, men ikke i løbene. Alle disse præstationer med Mercedes er nye for ham. Alt føles super godt. For Lewis er dette en katastrofe, og med George foran, er det endnu værre."

"Jeg undrer mig over, hvordan Lewis opfører sig på holdmøderne. Jeg vil vædde på, at han surmuler - jeg kan forestille mig det! Masser af klager og klynker."

"Dette starter kørernes naturlige tankeproces: 'Skal jeg tage et andet sted hen?'. Det er en kendsgerning. Han har været hos Mercedes i årevis og vundet flere mesterskaber. Nu hvor tingene ikke går godt, vil han begynde at tænke på at skifte hold," lød det.