Fernando Alonso afslører: Dette var min største rival nogensinde

11/04/2023 11:57

|

Nicolai Busekist

Foto: Cristiano Barni ATPImages/Getty Images

Mest læste i dag

I løbet af sin karriere har Fernando Alonso kørt mod en række af de største stjerner i Formel 1. Nu har han afsløret sin største rival.

Af de mange kørere, som Fernando Alonso har kørt mod, har han nu valgt én, som han ser som sin største rival nogensinde.

Den spanske kører kan bryste sig af at være i færd med at køre sin 20. sæson i Formel 1, og han kan derfor også prale af at have kørt mod nogle af de bedste kørere, der nogensinde har været en del af sporten.

I løbet af hans lange karriere, har han været holdkammerater med hele fire verdensmestre, og har også selv vundet VM i Formel 1 i både 2005 og 2006, hvorfor han er en af tre mestre, der er en del af feltet i denne sæson.

Læs også: Formel 1 nyheder

Men af de mange kørere, som han har kørt mod, var Alonso ikke i tvivl, da han skulle pege på den af dem, der har været hans største rival. Her har han nemlig peget på den tyske legende Michael Schumacher. 

Alonso var meget ivrig efter at vinde titlen mod Schumacher, og dermed være den første kører siden 1999, der kunne vinde over den tyske stjerne.

"Det er svært at vælge en, fordi de alle var store rivaler og også meget talentfulde kørere," sagde han i et interview med Aston Martin-sponsor Bang & Olufsen.

"Da jeg blev en del af denne sport, dominerede Michael Schumacher løbene og alt. Sandsynligvis vil kampen mod ham stadig være den, jeg ville vælge. At kæmpe mod Michael var meget specielt, så det vil jeg sige."

Alonso har tidligere udtalt sig om, hvad han mente, der gjorde, at Schumacher var bedre end resten af feltet. Her sagde han, at han følte, at han 'ikke havde dårlige dage'.