Ferrari dropper Schumacher

Af: Nicolai Busekist

|

31/08/2022 07:53

Mest læste i dag

Ved årets udgang stopper samarbejdet mellem Ferrari og Mick Schumacher, der er søn af Formel 1-legenden Michael Schumacher.

Mick Schumacher kan kun kalde sig selv for Ferrari-kører i en kort periode endnu. Og det kan ende med at få konsekvenser for hans sæde hos Haas, hvor han er holdkammerat til danske Kevin Magnussen.

Ifølge mediet Autosport, der har talt med kilder tæt på situationen, vil den tyske racerkørers kontrakt med Ferrari nå sin 'naturlige slutning' efter denne sæson - og den vil ikke blive forlænget.

Det vil sige, at Mick Schumacher altså er fri på markedet fra den kommende sæson, hvor det kan blive vanskeligt for ham at sikre sig et sæde i Formel 1.

Han har en toårig aftale med Haas F1 Team, men den er bundet op på det tætte forhold mellem Haas og Ferrari, som er leverandør af motorer til det amerikanske team.

Allerede under Belgiens Grand Prix blev det bekræftet af teamchef Günther Steiner, at Ferrari ikke længere råder over et sæde hos Haas, når der bliver taget hul på 2023-sæsonen.

Derfor vil Günther Steiner og holdejer Gene Haas i løbet af de næste uger se nærmere på deres liste over kandidater, for at finde ud af, hvem der skal være Kevin Magnussens holdkammerat i næste sæson.