FIA forhandler med Michael Masi

Af: Nicolai Busekist

|

20/03/2022 20:33

Mest læste i dag

FIA forhandler med den tidligere løbsdirektør, Michael Masi, om en ny rolle i organisationen.

FIA-præsident Mohammed Ben Sulayem har afsløret, at de i øjeblikket er i forhandlinger med den tidligere F1-løbsdirektør Michael Masi om at holde sidstnævnte i organisationen.

Michael Masi blev udskiftet som løbsdirektør i kølvandet på sidste års kontroversielle Abu Dhabi Grand Prix, hvor F1-løbsdirektørens tvivlsomme beslutninger afgjorde resultatet af verdensmesterskabet. 

I sin detaljerede Abu Dhabi-rapport, der blev offentliggjort i går, anerkendte FIA, at Masi ikke havde fulgt løbets safety car-proces i henhold til reglerne.

Ifølge F1i vil FIA dog stadig gerne beholde Michael Masi i organisationen: 

"Vi er taknemmelige for de tre år, han har været hos os. Men nu forhandler vi selvfølgelig med ham om at blive i FIA. Han er en vigtig figur for os. Vores folk forhandler om en anden plads til ham i FIA. Nu vil vi videre. Vi er færdige med løbet i Abu Dhabi. Nu har vi et nyt løb i Bahrain, det er begyndelsen af ​​2022-sæsonen," siger FIA-præsidenten Ben Sulayem.

"En direktør kan ikke være en direktør alene. Det er grunden til, at vi bragte nogle af vores tidligere direktører tilbage som Herbie Blash, for at støtte løbsdirektøren. Det sker for at sikre sig, at der ikke sker samme fejl i fremtiden, som det skete i sidste sæson."