Formel 1-hold indgår kæmpe sponsoraftale

Af: Nicolai Busekist

|

22/01/2022 16:43

Mest læste i dag

Holdets nye sponsor har skrevet under på en flerårig aftale med holdet. 

Formel 1-holdet Red Bull har fået en ny storsponsor forud for den nye sæson. Gamblingfirmaet PokerStars har ifølge RacingNews365 skrevet under på flerårig aftale med Red Bull. 

Firmaet der i forvejen er inde i Formel 1, udvider altså deres tilstedeværelsen i den fineste klasse. PokerStars er i forvejen den officielle bettingpartner i Formel 1, hvor de eksponeres massivt sammen med eksempelvis Rolex.

Det betyder, at Pokerstars er partner på de europæiske kanaler under Formel 1, mens andre virksomheder bliver eksponeret på de amerikanske kanaler og asiatiske kanaler. 

Nu får de altså endnu mere eksponering verden over med aftalen med Red Bull. Red Bull er da også selv glade over aftalen med PokerStars: 

"Efter sidste års blockbuster Formel 1-sæson er jeg glad for at skyde 2022 i gang ved at annoncere PokerStars som en ny partner,” sagde teamchefen Christian Horner inden han fortsatte:

"Vi er glade for at byde PokerStars velkommen til holdet, da F1 nyder en periode med vækst i nye og eksisterende territorier. Vi ser frem til at få 2022-sæsonen i gang sammen."

PokerStars kommer til at være synlig på Max Verstappen og Alex Albons køredragter samt være til stede på bilen i denne sæson. 

Der er dog ikke forlydender om hvor meget PokerStars har måtte betale, for at sidde på køredragter og Red Bull-bilen i denne sæson.