Formel 1-hold skriver under på stor sponsorkontrakt

Af: Nicolai Busekist

|

17/03/2022 11:50

Mest læste i dag

Holdet har skrevet under på en stor kontrakt, der også får indflydelse på racerens udseende.

McLaren har annonceret et partnerskab med Google på tværs af Formel 1 og Extreme E-klassen forud for 2022-sæsonen, hvilket resulterer i et nyt look til deres biler.

Til denne weekends sæsonåbning ved Bahrains Grand Prix vil både Android- og Google Chrome-branding være synligt på hjulkapslerne på racerbilen, samt på hjelmene og racerdragterne på kørerne Lando Norris og Daniel Ricciardo.

Googles branding vil også være synlig på McLarens Extreme E-racer, da det britiske bilmærke for nylig er gået ind i den elektriske offroad-serie.

McLaren planlægger også at gøre brug af 5G Android-enheder og Google Chrome-browseren på tværs af deres hold i 2022 med et mål om at forbedre præstationen på banen.

Ifølge RacingNews365 kan McLaren ikke få hænderne ned over aftalen: 

"Vi er glade og stolte over at byde Google velkommen til McLaren Racing-familien. Google er en global leder inden for teknologi og har været en banebrydende innovatør til at forbinde mennesker rundt om i verden," siger CEO Zak Brown.

"Ved at integrere platforme som Android og Chrome på tværs af vores operationer, vil vores team blive bedre understøttet til at fokusere på at øge ydeevnen af bilen. Vi ser frem til et spændende partnerskab, der spænder over F1 og Extreme E."