Formel 1-kører røvet: Fik stjålet ur til millioner

Af: Nicolai Busekist

|

20/04/2022 17:36

Mest læste i dag

Formel 1-køreren blev udsat for røveri på åben gade, og tyven slap væk med hans ur til 2,2 millioner kroner.

Da Charles Leclerc og en gruppe venner gik på gaden i den italienske by Viareggio mandag aften, blev han genkendt af en række fans, der ønskede at tage et billede med ham.

Det medførte, at den kendte Formel 1-kører blev centrum i en stor mængde mennesker - og heriblandt befandt der sig tydeligvis en erfaren tricktyv.

Denne tyv formåede, uden at nogen opdagde noget, at liste et ur af håndleddet på Charles Leclerc. Mere specifikt er der tale om et dyrt ur fra brandet Richard Mille, der har en pris på 2,2 millioner kroner, skriver mediet Autosport.

Richard Mille har i lang tid været Charles Leclercs sponsor, ligesom det verdenskendte brand også er sponsor for Ferrari. Det må derfor formodes, at han har kontakterne i orden, hvis han skulle have et ønske om at få fingrene i et nyt ur.

Det er desuden ikke første gang, at det sker, at en Formel 1-stjerne får stjålet sit ur på åben gade. Sidste år skete det samme nemlig for McLaren-køreren Lando Norris, der også fik stjålet et Richard Mille-ur, hvilket skete efter EM-finalen på Wembley.