Formel 1-stjerne afslører: Blev afvist af fire hold

Af: Nicolai Busekist

|

05/01/2023 07:56

Mest læste i dag

Den unge racerkører har afsløret, at han blev afvist af fire Formel 1-hold, inden han endelig sikrede sig et sæde.

Da Alex Albon i sidste sæson blev ramt af blindtarmsbetændelse, var han ikke i stand til at køre. Derfor var Williams Racing tvunget til at finde en afløser hurtigst muligt.

Heldigvis for Nyck de Vries befandt han sig allerede i området, hvilket medførte, at han på få minutter gik fra at drikke kaffe til at sidde placeret i en Williams-racer.

Egentlig var der ikke det store pres på den hollandske racerkører, da alle var opmærksomme på, at han havde haft meget lidt tid til at forberede sig.

Alligevel formåede han at imponere, da han formåede at kvalificere sig i top-10, efter en række kørere blev tildelt straffe.

Ikke nok med det, så sluttede han på en 9. plads i sit første Formel 1-løb i den dårligste bil på banen. Desuden var dette nok til at matche Williams' bedste resultat i hele sæsonen.

Det medførte, at han pludselig blev en attraktiv herre, der kunne vælge mellem flere hold, men i sidste ende besluttede han at skrive under på en kontrakt med AlphaTauri.

"Jeg havde en masse frustration, og det har også været grunden til, at jeg altid var i stand til at gøre det hele med en masse glæde og motivation, fordi jeg var meget glad for det, jeg havde," sagde han til DAY1 ifølge Mirror, og fortsatte:

"Inderst inde har jeg altid bevarede en vis tro, på trods af, at jeg blev afvist fire gange i det seneste år. Det lille håb (det at tale med hold, red.) var nok til at bevare troen og mit drive, og ikke give op."