Formel 1-stjerne med udmelding: Der vil være overraskelser næste sæson

Af: Nicolai Busekist

|

08/01/2022 20:38

Mest læste i dag

Mercedes-køreren mener, at de nye regulativer og regler vil skabe overraskelser ved løbene i næste sæson, som ikke gavner de store teams.

George Russell, der er ny mand i Mercedes i den kommende sæson, efter han i sidste sæson kørte for Williams. Han mener, at de mindre teams vil skabe overraskelser i denne sæson.

På grund af de nye regler og regulativer, hvilket blandt andet er et loft på hvor mange penge et team må bruge i en sæson, vil vi komme til at se et mere tæt og intenst felt i den nye sæson. 

Det betyder at teams som Haas og Russells gamle team, Williams, vil kunne lege med om pointene, og endda om podiepladserne i de første løb, hvor alle skal lære de nye biler at kende. 

Selv glæder den unge kører sig til at se hvordan det hele kommer til at udspille sig i den nye sæson: 

"Jeg er sikker på, at det ikke nødvendigvis vil være, hvem der er hurtigst i et løb, der vinder, og jeg er sikker på, at der vil være nogle interessante designs derude og måske nogle underdogs, der sejrer i de indledende løb," Siger George Russell ifølge The Independent, inden han fortsætter:

"Jeg er virkelig spændt på at se de nye biler, og hvad de tilbyder for alle. Det er rigtig spændende, men jeg glæder mig også til at være en del af udviklingen af bilen."

Den nye sæson starter i Bahrain den 18. marts, hvor George Russell stiller til start sammen med den syvdobbelte verdensmester Lewis Hamilton.