Formel 1-stjerne raser: De fortjener det ikke

Af: Nicolai Busekist

|

06/12/2021 09:23

Mest læste i dag

Det var et stort drama, der udspillede sig ved gårsdagens Grand Prix, hvor en kontroversiel straf fik stor indflydelse på løbet.

Det var lagt op til et spændende løb i Saudi Arabien, da Lewis Hamilton med en sejr og Max Verstappen bag sig kunne lægge sig á point med Red Bull-køreren.

Sådan så det længe ud til, at det ikke skulle være, da Max Verstappen sad komfortabelt på det, lige indtil Hamilton kørte op i hollænderen på omgang 37, hvilket resulterede i en beskadiget frontvinge.

Den helt store dramatik opstår på samme omgang, hvor Max Verstappen får presset begge biler ud, hvilket resulterer i, at Verstappen kører ud af banen og drager fordel af det.

Tidsstraffen på fem sekunder er Max Verstappen mildest talt rasende over. Det gav han udtryk for på pressemødet efter løbet.

"Det er interessant, at jeg er den eneste, der fik en straf, når vi begge var af banen. I Brasilien var det helt fint, men her får jeg pludselig en straf," sagde Max Verstappen ifølge Express, og fortsatte:

"I sidste ende tror jeg ikke, at den fem-sekunders straf er korrekt, men jeg vil ikke tale så meget om det, fordi de ikke fortjener, at der kommer nogle ord ud af min mund."

Verstappen vil dog ikke bruge mere af sin tid på at tænke på det, men i stedet se frem mod sæsonens sidste løb, hvor en verdensmester stadig skal findes, da både Max Verstappen og Lewis Hamilton har 369,5 point.

Sæsonens sidste løb bliver kørt i Abu Dhabi søndag d. 12. december.