Formel 1-stjerne raser efter farlig episode: Kunne have været død

Af: Nicolai Busekist

|

11/10/2022 07:54

Mest læste i dag

Søndag kunne det være gået helt galt for den kendte Formel 1-stjerne, hvis han havde været mindre heldig.

Søndag kørte Formel 1-feltet nemlig på racerbanen Suzuka i Japan, hvor der pludselig opstod en både uhyggelig og farlig episode, der skabte stor vrede hos flere kørere.

Tidligt i løbet tog Carlos Sainz sig nemlig en tur i væggen. Det betød, at resten af feltet måtte samle sig bag en sikkerhedsbil i den silende regn i Japan.

Pierre Gasly havde dog været en tur i pit, hvilket betød, at han var langt efter feltet. Da han var på vej op til resten af feltet, passerede han pludselig en traktor på banen, der skulle bruges til at bjærge Carlos Sainz' bil.

I og med, at det regnede kraftigt, havde den franske Formel 1-stjerne en meget lav sigtbarhed. Derfor kunne det også være endt helt galt.

Kun kort tid inden, at han kørte forbi traktoren, fik han øje på den som følge af den lave sigtbarhed. Derfor var det også ren held, at han ikke endte med at kollidere med bjærgningsfartøjet.

Ganske vist havde Pierre Gasly ikke alt på det rene selv, da han kørte for hurtigt, mens sikkerhedsbilen var på banen. Det ændrer dog ikke på, at han var rasende på løbsledelsen, da han kørte forbi traktoren i høj fart.

"Hvad fanden? Hvad var det dér? Hvad laver den på banen? Jeg kørte kun lige akkurat forbi den. Det er uacceptabelt! Hvordan kan det ske? Jeg kan næsten ikke tro det. Jeg kunne have været død,« lød det fra den franske kører ifølge Mirror.