Formel 1-stjerne vil købe Chelsea

Af: Nicolai Busekist

|

22/04/2022 12:46

Mest læste i dag

Den britiske Formel 1-stjerne har nu bekræftet, at der er hold i rygterne om, at han er en del af et konsortium, der vil købe Chelsea.

Der har i de seneste dage været en del rygter om, at Lewis Hamilton skulle være en del af et konsortium, der har i sinde at købe Chelsea, der for nuværende ejes af den sanktionerede russer Roman Abramovich.

Fredag har Lewis Hamilton selv bekræftet, at han er en del af et konsortium, hvor Sir Martin Broughton står i spidsen. Også tennisstjernen Serena Williams skulle være en del af dette konsortium.

Det er ikke helt nyt for Martin Broughton at være en del af ledelsen i en fodboldklub. I en kort periode har han nemlig været bestyrelsesformand i Liverpool Football Club.

På fredagens pressemøde blev Lewis Hamilton spurgt, om der var hold i rygterne om, at han vil købe Chelsea som en del af et konsortium, hvortil han svarede:

"Ja. Jeg har spillet fodbold fra jeg var 4 til 17 år," sagde han ifølge Sky Sports.

Dermed er det altså blevet bekræftet, at han har planer om at overtage Chelsea. Det kan dog virke en kende besynderligt, da det er alment kendt, at Hamilton i mange år har været Arsenal-fan.

Han er dog overbevist om, at det er en stor mulighed for ham. Han har derfor ikke planer om at lade det faktum, at han er Arsenal-fan stå i vejen for det.

"Chelsea er en af de største klubber, og en af de mest succesfulde. Da jeg hørte om muligheden, tænkte jeg: 'Wow. Det er en af de største muligheder for at blive en del af noget så stort'," lød det fra Hamilton.