Hamilton åbner op: Jeg følte ikke, at jeg var velkommen

Af: Nicolai Busekist

|

11/08/2022 09:53

Mest læste i dag

Lewis Hamilton har afsløret, at han følte sig udstødt i Formel 1, fordi mange af de andre kørere ikke brød sig om hans flamboyante stil.

Den syvdobbelte verdensmester blev en del af Formel 1 som 22-årig tilbage i 2007, og han skulle ikke bruge lang tid på at gøre sig bemærket - hver på eller uden for banen.

Foruden at være en af de bedste kørere, der nogensinde har siddet i en Formel 1-racer, er den britiske stjerne også vild med mode, tatoveringer og smykker.

Og nu har han selv åbnet op omkring det faktum, at han følte, at han var nødt til at kæmpe for at være en del af fællesskab, da han blev en del af Formel 1 for 15 år siden.

"Jeg følte ikke, at jeg var velkommen. Jeg følte ikke, at jeg blev accepteret," sagde han til Vanity Fair ifølge The Sun.

"Gud ved, hvor mange af disse kørere, der siger: 'Det er ikke sådan en Formel 1-kører er. Sådan opfører du dig ikke. Sådan gør du det ikke'."

"Tatoveringer? Nej! En Formel 1-kører har ikke tatoveringer! En Formel 1-kører har ikke en personlighed - og piercinger!"

Selvom det ikke er alle, der mener, at det har været velset, at han har kombineret sin kærlighed til mode, smykker og tatoveringer med Formel 1, er det dog ikke noget, der har fået briten til at stoppe med det.