Holdejer utilfreds med Schumacher: Han koster en formue

Af: Nicolai Busekist

|

20/10/2022 13:42

Mest læste i dag

Der er stor tvivl om, hvorvidt Mick Schumacher fortsat vil være at finde i Formel 1 i næste sæson. Han er nemlig ikke garanteret at have et sæde hos Haas.

Kevin Magnussens holdkammerat har flere gange i denne sæson gjort sig selv bemærket. I mange tilfælde har det dog skyldtes, at han er kørt galt.

Til trods for, at det er noget, der sker for de fleste kørere i feltet, er det sket ofte for den tyske racerkører, der er søn af legenden Michael Schumacher.

Og det faktum, at han er dyr at have i bilen, fordi han ofte laver skader på den, kan ende med at koste ham et sæde til den kommende sæson.

Holdejer Gene Haas lægger nemlig ikke skjul på, at det er enormt dyrt for holdet, at den 23-årige Schumacher ofte laver skader på den milliondyre racer.

"Sporten tillader ikke, at man kan være nybegynder. Det er for dyrt. Hvis du laver nogle fejl blandt dine kørere, strategi eller dækvalg, koster det millioner af dollar, siger Gene Haas til Sky Sports.

Han slår fast, at han mener, at den unge tysker har et stort potentiale, men at han koster holdet en formue.

"Jeg synes, at Mick har en masse potentiale, men han koster en formue, og han har smadret en del biler, der har kostet os en masse penge, som vi bare ikke har. Hvis du henter point, og du er eksempelvis er Max Verstappen og ødelægger biler, kan vi leve med det. Men når du er i den bagerste del, og du ødelægger biler, er det svært," lyder det.