Intern krig hos Red Bull: Perez langer ud efter Verstappen

Af: Nicolai Busekist

|

15/11/2022 09:54

Mest læste i dag

Stemningen mellem Max Verstappen og Sergio Perez er bestemt ikke god, hvilket skyldes, at hollænderen ignorerede en teamordre.

Mod slutningen af søndagens grandprix i Brasilien gjorde en safetycar det muligt for Max Verstappen at overhale holdkammeraten Sergio Pérez.

I denne forbindelse fik han besked på, at han skulle fange Fernando Alonso, der besad pladsen foran.

Det blev dog gjort klart, at hvis ikke han kunne fange Alonso, skulle han give sin plads tilbage til Pérez, da det kunne give ham vigtige point i kampen mod Charles Leclerc om den samlede andenplads.

Hollænderen fik ikke fanget Alonso, inden det var for sent, hvorfor han på sidste omgang fik besked på at lukke Pérez. Til trods for, at han fik klar besked på dette, valgte han ikke at lystre.

Da der blev spurgt om, hvorfor han ikke lukkede sin holdkammerat forbi, kom der et meget kontant svar på fra den unge hollænder.

"Jeg sagde det allerede sidste gang. Spørg mig aldrig om det igen, forstår I det? Jeg har givet mine grunde, og jeg står ved dem," lød det fra ham.

Overfor Pérez måtte teamchef Christian Horner undskylde for, at han ikke fik sin plads retur, hvilket fik mexicaneren til at udtale følgende:

"Det viser hans sande jeg."

Efter løbet lagde Pérez ikke skjul på, at han var meget skuffet over, at Verstappen ikke gav ham pladsen tilbage, når man tager i betragtning, hvad han har gjort for ham.