Kevin Magnussen afviser ikke podieplacering

Af: Nicolai Busekist

|

16/04/2022 15:58

Mest læste i dag

Kevin Magnussen er i denne sæson vendt tilbage til Formel 1, og han er ikke afvisende for, at han også vender tilbage til podiet.

Det så ud til, at Formel 1 var et lukket kapitel for danske Kevin Magnussen. Pludselig fik han dog muligheden for at vende tilbage, og denne mulighed besluttede han sig for at udnytte.

Da Haas opsagde samarbejdet med sponsoren Uralkali og køreren Nikita Mazepin som følge af både Nikita, men særligt Dmitry Mazepins tætte relationer til Vladimir Putin, fik Kevin Magnussen mulighed for at overtage sædet.

Efter at være vendt tilbage til det fineste selskab i motorsport, er Kevin Magnussen naturligvis også begyndt at drømme om igen at stå på podiet.

Ifølge den danske racerkører er der dog en god chance for, at det ikke blot blive ved drømmen. Han mener nemlig, at han og Haas har en realistisk chance for at nå i mål med dette. Det fortæller han i podcasten Beyond the Grid.

"Vi kæmper for at være det bedste hold efter de tre store. Kan man være det, har man den 7. bedste bil, hvis alt er normalt. Så er det ikke så mange biler, der skal have problemer, før man er på podiet," lyder det fra Kevin Magnussen.

Næste gang han får muligheden for at tage en podieplacering, bliver ved det italienske grandprix, der køres søndag den 24. april.