Kevin Magnussen positiv efter flot kvalifikation

Af: Nicolai Busekist

|

02/10/2022 08:19

Mest læste i dag

Denne sæson har budt på flere sløje kvalifikationer for Kevin Magnussen, men lørdag formåede han dog at sikre sig en flot kvalifikation i Singapore.

Når bilerne stiller klar til Formel 1-løbet i Singapore søndag, kan danske Kevin Magnussen placere sin bil på en niendeplads.

Det vil sige, at den danske racerkører har gode forudsætninger for at tage VM-point med hjem. Hans flotte præstation i lørdagens kvalifikation, har nemlig bragt ham i en god position til at gøre dette.

Og det er da heller ikke til at komme udenom, at det er lang tid siden, at den danske kører har formået at sikre sig så god en startposition.

Det er nemlig det første grandprix siden det franske grandprix i juli, hvor det er lykkedes ham at nå helt tredje til sidste kvalifikationsrunde. I de tre seneste kvalifikationer har han startet løbet som nummer 19, 18 og 18.

Efter kvalifikationen, har Kevin Magnussen udtalt sig til Haas' officielle hjemmeside. Her har han forklaret, at han er meget positiv - og at det generelt har været en meget positiv weekend.

"Det har været positivt hele weekenden, men ikke så positivt som det her," siger han i en udtalelse på Haas' hjemmeside, og fortsætter:

"En niendeplads er lidt mere, end hvad vi regnede med, men det er fantastisk, fordi kvalifikationen er meget vigtig i Singapore."