Kevin Magnussen taler ud om ny holdkammerat

Af: Nicolai Busekist

|

30/11/2022 11:54

Mest læste i dag

I næste sæson skal Kevin Magnussen ikke være holdkammerat med Mick Schumacher. Derimod skal han arbejde side om side med Nico Hülkenberg.

Danske Kevin Magnussen har slået fast, at han ser frem til at arbejde sammen med Nico Hülkenberg, til trods for, at de tidligere ikke har været på god fod med hinanden.

"Jeg glæder mig også til at begynde at arbejde med Nico og få ham med om bord. Han er en meget erfaren kører, og jeg tror, ​​at det forhåbentlig vil være et stort aktiv for holdet. Vi har haft en sjov sæson i år, og jeg ser frem til forhåbentlig at tage endnu et skridt fremad næste år," siger han til Formel1.com.

Det kom som en overraskelse for mange, at Magnussen og Hülkenberg skulle være holdkammerater, efter de to køreres sammenstød ved det ungarske grandprix i 2017.

De to kørere har dog talt ud om det, hvilket de gjorde allerede i starten af sæsonen, hvor Hülkenberg afløst Sebastian Vettel, som var blevet smittet med corona.

"Jeg er sikker på, at det bliver fint. Jeg tror, at i begyndelsen af ​​året, var det første gang, jeg virkelig talte med Nico. Vi mødtes i lufthavnen og fik en kort snak under kørerparaden i Bahrain," sagde Magnussen om deres forhold.

"Det var sådan set første gang, vi grinede af, hvad der skete dengang i Ungarn. Det er en sjov ting, der er blevet spøgt med mange gange siden. Det bliver sjovt (at være hans holdkammerat, red.)."