Kevin Magnussen taler ud om sammenstød

Af: Nicolai Busekist

|

23/05/2022 08:00

Mest læste i dag

Kevin Magnussen kørte sammen med Lewis Hamilton under søndagens grandprix i Barcelona.

Sammenstødet mellem Kevin Magnussen og Lewis Hamilton fik større konsekvenser for den danske racerkører, end for den erfarne brite.

Det resulterede nemlig i et punkteret dæk, hvilket betød, at han måtte kæmpe bagerst i feltet resten af løbet. Da han kørte over målstregen, var det som nummer 17.

Efter løbet forklarede Kevin Magnussen, at det var frustrerende, at sammenstødet skulle ske. Han slog dog også fast, at han ikke mener, at det var hans skyld.

Han forklarede, at han kørte udenom Hamilton, som potentielt åbnede rattet lidt eller understyrede. I hvert fald mener Magnussen, at det var briten, der begik en fejl.

Kort efter ulykken, blev det af løbsledelsen meldt ud, at der ikke vil blive uddelt nogen straf for sammenstødet - hverken til Hamilton eller Magnussen.

Dette ændrer dog ikke på det faktum, at danskeren efterfølgende forklarede til TV 3 Sport, at han mente, at Hamilton godt kunne have gjort mere, for at sikre, at der ikke havde været kontakt.

"Hvis jeg vidste, at han ville gøre sådan, så ville jeg lade være at køre udenom. Men normalt kan man godt ligge sin bil på ydersiden der," sagde han til TV 3 Sport ifølge Ritzau.

"Han havde stadig inderbanen og kunne holde den hele vejen til næste sving og højst sandsynligt komme foran mig der. Det var nok ikke med vilje. Det var nok en fejl fra hans side."

Allerede i næste weekend skal både Magnussen og Hamilton igen i raceren, hvor det er Monaco, der danner rammerne for det prestigefyldte race.