Lando Norris afslører trist nyhed

Af: Nicolai Busekist

|

02/09/2022 08:56

Mest læste i dag

Den 22-årige Lando Norris, der er Formel 1-kører for McLaren, har afsløret, at han og Luisinha Oliveira ikke længere danner par.

I forbindelse med flere Formel 1-løb har Lando Norris haft selskab af den 22-årige portugisiske model Luisinha Oliveira. De har nemlig dannet par i omtrent et år.

Nu har den britiske Formel 1-kører dog afsløret, at de ikke længere danner par. De har nemlig valgt at gå fra hinanden.

Det har han afsløret i en story på det sociale medie Instagram, hvor han samtidig understreger, at det er en fælles beslutning, og at de fortsat er gode venner.

"Hej alle. Efter noget tid og en del overvejelser har Luisinha og jeg besluttet at gå fra hinanden, men vi er stadig gode venner," skriver han blandt andet.

"Jeg ønsker hende alt det bedste i hele verden, og jeg har så meget respekt for hende. Hun er en fantastisk kvinde med et godt hjerte," lyder det også fra den 22-årige brite.

Det er kun ni måneder siden, at de afslørede, at de havde fundet sammen. Dengang fortalte de også, at de havde datet i flere måneder, men at de havde valgt at holde det privat.

For blot tre uger siden, kunne man på de sociale medier følge med i, at parret var sammen på ferie på Ibiza. Nu er det dog slut mellem dem, lyder det altså.