Lando Norris har fået ny bil af McLaren: Koster over 2,4 millioner

Af: Nicolai Busekist

|

18/05/2023 07:10

Mest læste i dag

Formel 1-kører Lando Norris har endelig modtaget sin nye McLaren 765LT, som han har ventet på i halvandet år.

Den britiske racerkører har ventet i mere end 18 måneder på sin nye bil. Nu er den blå McLaren 765LT med en topfart på 330 km/t endelig blevet leveret.

Den 23-årige Norris har fået hjælp fra MSO, som er McLarens designafdeling, til at skabe en helt unik bil. Derfor er der også tale en bil, der er lavet specifikt til ham.

"Jeg har kørt i mange forskellige biler fra McLaren, men det her er den første bil, jeg har designet. Det her er mig som en bil," sagde Norris ifølge The Sun.

"Jeg elsker carbon. Jo mere carbon, jeg kunne få, desto bedre. Men jeg ville ikke have mit logo over det hele. Jeg vil gerne have noget mere nedtonet, og MSO har gjort et godt stykke arbejde med at gøre min vision til virkelighed."

Der er flere aspekter af den dyre McLaren, der er med til at gøre den unik. Det gør sig blandt andet gældende for bilens blå farve. Den adskiller sig også fra andre modeller, ved at have bremsekaliber i samme gule farve, som hans F1-hjelm.

Læs også: Formel 1 kalender

Den samme farve optræder også på bilens to døre, hvor den viser sig i form af fire striber. At det netop er fire striber, er ikke helt tilfældigt, da det er hans nummer i Formel 1.

Derudover har han fået sine initialer på nakkestøtterne. Indvendigt er bilen også blevet forsynet med en plakette med hans navn på.

Selvom han ikke ville have sine initialer eller sit logo over det hele, er der alligevel fundet plads til det. På førersædet er hans logo blevet integreret, mens hans underskrift befinder sig under kølerhjelmen.