Lando Norris kommer med advarsel til F1-rivaler

07/12/2023 11:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
McLaren fik ikke den bedste start på denne sæson, men de kom godt efter det i slutningen af sæsonen. Dette giver Lando Norris forhåbninger til næste år.

Mest læste i dag

Lando Norris er kommet med en klar advarsel til rivalerne i Formel 1. Han føler sig overbevist om, at McLaren er i en god position til at kunne udfordre mere i næste sæson.

I sidste del af denne sæson har Norris og McLaren været det hold, der har lagt mest pres på Red Bull. Der har stadig været stor afstand op til Max Verstappen i front, men de har taget skridt i den rigtige retning.

Derfor ser den britiske stjerne også positivt på næste år. Han ønsker dog ikke at være alt for overmodig, da han ved, at de andre hold også udvikler sig.

"Jeg hader at være for selvsikker omkring ting. Jeg er ikke sådan en fyr," sagde han til Sky Sports, da han blev spurgt ind til næste sæson.

"Men det tror jeg, på grund af det, vi har. Vi har fået mange flere ting på plads. Selvfølgelig har vi fået nogle nye fyre, der også starter, som kommer fra andre hold."

"Men nu er vi det stærkeste sted, vi har været i formentlig de sidste 10 år. Jeg føler, at vi har flere ting at se frem til næste år. Vi har endelig fået gang i vindtunnelen, og der er så mange ting, der mere end nogensinde hænger sammen."

"Hvis der nogensinde har været et tidspunkt i mit liv i løbet af de sidste fem år, hvor jeg vil være lidt mere selvsikker, så er det sandsynligvis på vej ind i 2024."

"Vi skal bare starte sæsonen godt. I år startede vi forfærdeligt, og vi er stadig endt med at være meget, meget stærke. Så hvis vi kan starte sæsonen stærkt, så tror jeg, det kan blive et fantastisk år."