Lewis Hamilton advarer rivaler

Af: Nicolai Busekist

|

19/02/2022 15:13

Mest læste i dag

Lewis Hamilton er endelig officielt tilbage i Formel 1. Han advarer nu de andre i feltet om, hvilken Hamilton de kommer til at se.

Lewis Hamilton er tilbage i rampelyset efter længere tid, hvor man ikke hørt en lyd fra ham. Det var for at lade batterierne op til denne sæson, og nu er han klar. 

Han kommer tilbage bedre og stærkere efter den oplevelse han havde i sidste sæson, der endte med at koste ham verdensmesterskabet. 

Ifølge iNews har det medført, at Hamilton føler sig i bedre form end nogensinde før. Så meget, at han advarer Formel 1 om hans niveau i år:

"Jeg har det godt, og jeg føler mig fit. Et ekstra års erfaring hjælper altid, og gennem disse oplevelser kan du vende denne følelser til styrke. Det er det, jeg nu har gjort. Hvis du synes, det du har set var mit bedste, så vent til du ser i år," siger Lewis Hamilton. 

Lewis Hamilton er mere klar på sæsonen efter de ændringer FIA er kommet med. Ændringer, der hjælper løbsdirektører med beslutninger, der skal sikre, at sidste års kontroverser i Abu Dhabi ikke gentager sig. 

Dog fokuserer Lewis Hamilton først og fremmest på at gøre alvor af sin advarsel: 

"Disse ændringer er det første skridt, men vi er nødt til at se handling. Jeg er ikke fokuseret på det lige nu. Jeg vil bruge alt min energi på at sikre, at jeg er den bedste, du nogensinde har set."