Lewis Hamilton deler teori: Derfor formåede Red Bull ikke at præstere i Singapore

Af: Henrik Rothenbücher

|

17/09/2023 21:48

Formel 1
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Det var højst overraskende, at Red Bull ikke formåede at performe i søndagens grandprix, men Lewis Hamilton menes at vide hvorfor.

Mest læste i dag

Mercedes-køreren Lewis Hamilton er ikke overbevist om, at Red Bull har mistet deres position i toppen af Formel 1, på trods af deres skuffende præstation i Singapore Grand Prix.

Hamilton mener til gengæld, at Red Bull måske allerede har skiftet fokus til 2024-sæsonen, hvilket kunne forklare deres manglende fart i løbet.

En alternativ strategi mislykkes

Red Bull, der har vundet alle løb i 2023 indtil nu, havde hverken Max Verstappen eller Sergio Perez i nærheden af podiet i Singapore. En tidlig safety car ødelagde deres alternative strategi og muligheder for at komme tilbage i løbet.

Hamilton bemærkede, at andre teams som McLaren og Ferrari har forbedret deres præstationer markant. "Det er fantastisk at se, at Ferrari virkelig har trådt i karakter, og jeg synes, det er positivt," sagde Hamilton ifølge Planetf1.com.

Fremtiden vil vise

Hamilton antyder, at Red Bull måske har skiftet fokus til næste års bil og derfor ikke udvikler den nuværende så intensivt.

"De er så klart foran, at de måske udvikler deres bil mindre, og vi fortsætter med at udvikle vores nuværende," sagde han.