Lewis Hamilton kan blive tvunget til at droppe næste F1-løb

Af: Nicolai Busekist

|

13/06/2022 11:52

Mest læste i dag

Lewis Hamilton kan blive tvunget til at droppe det kommende grandprix i Canada, da han er blevet ramt af massive smerter i ryggen.

Til trods for smerterne i ryggen, lykkedes ham alligevel at tage en 4. plads i Aserbajdsjan.

Den 37-årige Hamilton var hårdt ramt af den meget hoppende Mercedes-racer, hvilket førte til, at han meget langsomt kravlede ud af sin racer, da løbet var overstået.

"Det her er lidt af en l***ekasse at køre i," sagde teamchef Toto Wolff til ham over radioen, og fortsatte: "Og undskyld for rygproblemerne."

"Godt gået gutter. Og godt gået med strategien. Tak fordi I fortsætter med at presse på," svarede en træt Hamilton.

Efter at være kravlet ud af sin racer, gik han forsigtigt tilbage til Mercedes' garage, mens han tog sig til ryggen.

"Det eneste at gøre var at bide tænderne sammen i smerte og bare adrenalin," sagde Hamilton efter løbet.

"Jeg kan ikke beskrive den smerte, du oplever - især på den lige strækning her. Til sidst beder du bare om, at det skal ende."

"Vi er i så god en position - stadig som 3'er og 4'er. Det er et flot resultat, og holdet klarede sig godt med strategien."

"Når vi har fikset denne hoppen, vil vi være med i løbet, for vi taber helt sikkert et sekund bare ved at hoppe. Jeg vil være på fabrikken i morgen til nogle gode samtaler, for at blive ved med at presse på."

Toto Wolff såede tvivl om Hamiltons deltagelse ved Canadas grandprix, da han blev spurgt om, hvorvidt der er en risiko for, at han må sidde over.

"Ja, helt klart. Du kan se, at det ikke er en muskulskade. Den går dybt ind i rygsøjlen, og der er nogle konsekvenser," sagde Toto Wolff.

"Løsningen kunne være at have en reserve med, hvilket vi har ved ethvert løb."