Lewis Hamilton kan ende med 'at sælge sit Mercedes-sæde'

Af: Nicolai Busekist

|

27/06/2022 13:00

Mest læste i dag

Tidligere Formel 1-boss Bernie Ecclestone mener, at Lewis Hamilton kan ende med at sælge sit sæde i Mercedes-raceren i løbet af denne sæson.

Ecclestone lægger ikke skjul på, at han ikke er imponeret over, hvad Hamilton har præsteret i denne sæson. Desuden tror han, at det kan føre til, at hans kontrakt, der har en værdi på 40 millioner pund, kan blive ophævet.

"Lewis sælger måske sit sæde til Toto," lød det fra den 91-årige Ecclestone til Daily Mail.

"Dette er så meget, jeg får. Hvis jeg træder tilbage, så giv mig halvdelen af, hvad jeg ville få. Toto kan gå ud og lave en af sine magiske aftaler, hvor han tilbyder nogen færre penge og beholde 20 millioner pund."

"Ingen behøver at fortælle Toto dette, fordi han allerede har tænkt på det. Lewis ville sandsynligvis stoppe under de omstændigheder. Jeg ved ikke, hvad han laver, og klæder sig i alt det sjove tøj. Har han en aftale om det? Er det for at blive bemærket? Måske er det dét."

Ecclestone forklarede også, at han ikke havde regnet med, at Russell ville klare sig så godt, som han har gjort i denne sæson.

"Jeg troede ikke, at Russell var så god, men han har gjort et fremragende stykke arbejde. Jeg er overrasket. Eller handler det blot om, at Lewis har gjort et dårligt stykke arbejde? Lidt af begge dele."

"Toto er ved at blive lidt træt af Lewis. Jeg tror ikke, han prøver, gør du? Lad os sige det på en anden måde: Lewis virker ikke generet af at tabe."