Lewis Hamilton raser mod Max Verstappens fans

Af: Nicolai Busekist

|

10/07/2022 12:43

Mest læste i dag

Lewis Hamilton er bestemt ikke tilfreds med Max Verstappens fans, der kaldes for 'Orange Army', efter de jublede, da han kørte galt under fredagens kvalifikation.

Den syvdobbelte verdensmester så hurtig ud i fredagens session, men det endte med, at han mistede kontrollen over bagenden på sin racer og dermed kørte galt med omtrent 225 km/t.

Den 37-årige Hamilton kom heldigvis uskadt fra uheldet, men han var dog bestemt ikke tilfreds med at høre, at en masse fans jublede, da han kørte galt.

"Jeg hørte ikke, at de jublede på tidspunktet for uheldet. Jeg gik igennem en masse ting, men jeg hørte det bagefter, og jeg er ikke enig i noget af det, uanset hvad," lød det fra ham ifølge The Sun.

"En kører kunne have været på hospitalet, og det vil I juble over? Det er utroligt, at folk ville gøre det, velvidende hvor farlig vores sport er."

Hamilton gav også udtryk for, at han var glad for, at han ikke kom til skade, men det ændrer dog ikke på, at han ikke var glad for, at folk jublede over, at han kørte galt.

"Jeg var taknemmelig for, at jeg ikke endte på hospitalet, og jeg blev ikke alvorligt såret," lød det også.

"Du bør aldrig juble over nogens fald eller nogens skade. Det burde ikke være sket på Silverstone, og det burde ikke være sket her."