Lewis Hamilton tager Max Verstappen i forsvar

Af: Nicolai Busekist

|

03/07/2022 10:44

Mest læste i dag

Lewis Hamilton har taget rivalen Max Verstappen i forsvar, efter den hollandske stjerne fik en knap så varm velkomst på Silverstone.

Lewis Hamiton har opfordret folk til ikke at buhe af Max Verstappen, hvilket sker i kølvandet på, at den hollandske racerkører blev mødt af en knap så venlig atmosfære på Silverstone.

Det var forventet, at det ville være en fjendtlig velkomst for Verstappen i Storbritannien, hvilket også blev bevist allerede torsdag, hvor han blev buhet og råbt af under en gåtur rundt på banen.

Tingene tog dog endnu mere til om lørdagen, hvor han også blevet buhet og råbt af, da han stod ud af sin bil efter kvalifikationen. Det skriver Mirror.

Mens han gav et interview på banne til Billy Monger, blev det kun værre. Han sagde efterfølgende, at de britiske fans larmede så meget, at han havde svært ved at høre Billy Mongers spørgsmål.

"Jeg mener, at vi er bedre end det. Det burde de ikke gøre. Selvfølgelig har fans følelser, og nogle kan stadig føle smerten fra sidste år, men jeg er ikke enig," lød det fra Hamilton, der altså mener, at fansene bør stoppe med at buhe og råbe af Verstappen.

Verstappen og Hamilton skal på banen på Silverstone søndag kl. 16, hvor de begge skal køre om at vinde vigtige point til den samlede stilling.