Magnussen melder ud om kontroversiel regel

Af: Nicolai Busekist

|

20/05/2022 10:00

Mest læste i dag

På det seneste har der været en del debat i Formel 1-verdenen om en regel, der forbyder kørerne at bære smykker under løbene.

Det er især den syvdobbelte verdensmester Lewis Hamilton, der har givet udtryk for, at han er utilfreds med denne regel. Det har han bl.a. udtrykt, ved at møde op til pressemøder iført et utal af smykker, herunder fire ure.

Det er dog ikke blot den britiske stjerne, der mener, at det er en besynderlig regel. Faktisk har danske Kevin Magnussen også valgt at tilslutte sig den del af feltet, der mener, at der ikke bør være en regel omkring dette.

Han giver udtryk for, at han har forståelse for, at de går op i sikkerheden, da dette er, hvad der bruges som argument for reglen, men for ham handler det mest om, at han gerne vil have sin vieselsring på.

"Jeg tager gerne lidt ekstra forbrænding på min finger for at kunne køre med min vielsesring. Hvis der sker noget slemt, vil jeg gerne bære min vielsesring. Det føles forkert at tage den af," det lød det fra den danske Haas-kører ifølge Planet F1.

Lewis Hamilton mener, at kørerne blot skal have lov til at skrive under på, at de selv bærer ansvaret, såfremt deres smykker er i skyld i, at de kommer til skade. Det mener Kevin Magnussen er en god idé.

"Lad os selv tage ansvaret. Der må være en mulighed for dem for at fraskrive deres ansvar," sagde han.