Max Verstappen: Et enestående talent i F1-verdenen

Af: Redaktionen

|

29/08/2023 11:23

Max Verstappen fortsætter med at imponere Formel 1-verdenen. Efter at have sikret sin niende sejr i træk ved det hollandske Grand Prix, mener mange, at han muligvis aldrig vil opleve en anden placering end førstepladserne.

Mest læste i dag

Dette er ikke bare en enkeltstående stime: Verstappen har allerede vundet 11 ud af 13 løb i år og 26 ud af 35 siden starten af 2022. Selv under vanskelige forhold, som den kraftige regn i Zandvoort, afsluttede han løbet med en komfortabel fordel på 3,744 sekunder foran Fernando Alonso.

Højdepunktet var, da Verstappen matchede Sebastian Vettels rekord fra 2013. "Det var nok et af de sværeste løb at vinde, men ja, ni i træk er noget, jeg aldrig havde forestillet mig," sagde Verstappen, tydeligt bevæget over sejren foran sine landsmænd.

Verstappens nuværende kurs tyder på, at han kan vinde mesterskabet i september eller oktober, muligvis ved Qatar Grand Prix. Han og hans team, Red Bull, har overhalet Lewis Hamilton og Mercedes som den dominerende kraft i F1.

Christian Horner, chef for Red Bull, mener, at vi er vidne til noget specielt: "Max er i en periode af sin karriere, hvor han simpelthen er uovertruffen."

Verstappen har mulighed for at bryde rekorden for på hinanden følgende sejre ved det italienske Grand Prix den 3. september.