Max Verstappens far langer ud efter Red Bull

Af: Nicolai Busekist

|

31/05/2022 12:00

Mest læste i dag

Max Verstappens far, Jos Verstappen, har langet ud efter Formel 1-teamet Red Bull, som han kritiserer for at have favoriseret Sergio Pergez ved Monaco Grand Prix.

Den mexicanske Formel 1-kører vandt sit tredje grandprix i fyrstedømmet, og udnyttede en fejl, der endte med at koste Charles Leclerc sejren. Samtidig formåede han at lave et undercut på den andne Ferrari-racer med Carlos Sainz.

Derfra var sejren nærmest blot en formalitet, da Monaco er kendt for at være en bane, hvor det er notorisk svært at overhale.

Verstappen måtte nøjes med en tredjeplads, da den forsvarende mester også nød godt af Ferraris fejl og rykkede forbi Leclerc, mens Ferrari-køreren befandt sig i pitlane.

På trods af, at Red Bull formåede at få begge kørere på podiet, var Jos Verstappen 'skuffet' over, at hans søn ikke blev prioriteret af holdet, da det er ham, der er den førende kører i skrivende stund.

"Red Bull opnåede et godt resultat, men havde samtidig ringe indflydelse på at hjælpe Max i front. At han sluttede på tredjepladsen skyldes Ferraris fejltagelse ved det andet stop for Charles Leclerc," skriver Jos Verstappen på den officielle Verstappen-hjemmeside.

"Mesterskabslederen, Max, blev i den forstand ikke hjulpet af den valgte strategi. Det vendte fuldstændig til Checos favør. Det var skuffende for mig, og jeg ville gerne have haft det anderledes for mesterskabslederen."

"Jeg ville have ønsket, at de gik efter Max, men jeg er selvfølgelig ikke helt objektiv. Jeg mener, at ​​der er smidt 10 point ud for Max her," skriver han også.