Max Verstappens far med hentydning: Kan være færdig i Formel 1

Af: Nicolai Busekist

|

26/11/2022 13:57

Mest læste i dag

Max Verstappen blev igen i år verdensmester i Formel 1. Og samtidig formåede han at sætte en rekord, der næppe bliver slået i nærmeste fremtid.

I løbet af denne sæson blev det til sejre i 15 ud af 22 løb for Max Verstappen, hvilket har givet den hollandske racerkører en rekord, der næppe bliver slået i den nærmeste fremtid.

Og dette har fået hans far, Jos Verstappen, til at antyde, at han føler, at han har opnået, hvad han skal, og derfor er åben for at forlade sporten, skriver The Sun.

"Han er bare lidt færdig med alting nu. Især når man har vundet mesterskabet, så er presset væk, og det bliver mindre spændende," lyder det fra Jos til Viaplay ifølge The Sun.

"For Max tror jeg, at det bare var vigtigt, at han slog den rekord med de sejre. Jeg tror, ​​det er det vigtigste."

"For at være ærlig, så tror jeg, at det hele vil være lidt tættere næste år - det er også hensigten med disse regler. Jeg har ikke et problem med det. Gode kampe på banen og et godt mesterskab, indtil slutningen ville være fantastisk."

Verstappen har selv tidligere antydet, at han allerede overvejer sin fremtid i sporten, på trods af at han kun er 25 år.