Medie: Han bliver Kevin Magnussens nye holdkammerat

16/11/2022 09:58

|

Nicolai Busekist

Foto: Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images

Mest læste i dag

Kevin Magnussen får en ny holdkammerat næste år, da Mick Schumacher ikke får forlænget sin kontrakt med Haas-holdet.

Der er meget, der tyder på, at Kevin Magnussen skal vænne sig til at have en ny makker næste år.

På det senest har der nemlig været forlydender om, at Haas ikke har i sinde at forlænge med Mick Schumacher, hvis kontrakt udløber efter denne sæson.

Ifølge mediet Autosport er han færdig som kører for det amerikanske hold. Det betyder også, at han for denne gang er færdig med at køre i Formel 1.

Hvad planen er for Mick Schumacher vides ikke, da det endnu ikke er blevet meldt ud, at han bliver afløst som kører for Haas, men det formodes dog, at det vil ske snart.

Og ifølge Autosport vil han blive afløst af en anden tysker. Haas har nemlig besluttet at hente den 35-årige Nico Hülkenberg ind på holdet, hvorfor han fra næste år skal være holdkammerat til danske Kevin Magnussen.

Hülkenberg har været med på sidelinjen, siden han forlod Formel 1 i 2019. Han har flere gange fungeret som stand-in for andre kørere siden da.

Mediet oplyser også, at det forventes, at der vil blive meldt noget officielt ud om hans tiltrædelse i de kommende dage. Det vil derfor ske, inden Formel 1-feltet skal køre sæsonfinalen i Abu Dhabi på søndag.