Mick Schumacher afslører ny samtale med sin far

Af: Nicolai Busekist

|

14/01/2022 08:25

Mest læste i dag

Mick Schumacher sluttede sidste måned sin første sæson i Formel 1 for Haas. Nu afslører han en samtale med sin far, der har hjulpet ham på vejen.

Schumacher er et velkendt navn i Formel 1, hvor Michael Schumacher sad på tronen sammen med Ferrari. Og nu er sønnen også blevet en del af motorsportens fineste selskab. 

I den forgangne sæson kørte Mick Schumacher for Haas, hvor det blev til en lærerig sæson uden point. Men nu afslører han i en video på Formel 1’s YouTube-kanal, at et råd fra hans far har hjulpet ham på vej: 

"Min far fortalte mig, at jeg skulle bremse senere, fordi jeg sagde altid: Ja, jeg fik barberet to tiendedele af i det sving," sagde Schumacher inden han fortsatte:

"Jeg fortalte ham, at jeg bremsede senere. Og så sagde han: Du burde bremse senere hele tiden."

I denne sæson blev det dog ikke til de helt store succeser. Men det er tydeligt at se, at han er søn af Michael Schumacher, og at han har taget sin fars råd til sig. 

Selvom det er mange år siden, at Michael Schumacher var involveret i den forfærdelige skiulykke, er det stadig uvist hvilken tilstand han er.

I den nye sæson kan man komme til at se Mick i en Ferrari, ligesom hans selv kørte i. Mick Schumacher er nemlig ved siden af jobbet i Haas, blevet reservekører for Ferrari.

Om Mick Schumacher får muligheden for at sætte sig bag rattet i en Ferrari i næste sæson, er ikke helt utænkeligt med en coronapandemi, der stadig er meget smitsom. Dog kommer vi helt sikkert til at se ham i Haas-raceren i næste sæson.