Mick Schumacher har problemer med chefen

Af: Nicolai Busekist

|

10/06/2022 10:00

Mest læste i dag

Den 23-årige Mick Schumacher er havnet i problemer med chefen, Günther Steiner, forud for det kommende grandprix i Aserbajdsjan.

Den tyske racerkører har fået at vide, at han skal stoppe med at ødelægge så mange biler. Han koster nemlig det relativt lille Formel 1-hold alt for mange penge. Det skriver The Sun.

Holdchef Günther Steiner har givet ham en advarsel, og har sagt, at han vil tage et par alvorsord med den unge racerkører, hvis han også kører galt i det kommende grandprix, der finder sted i Aserbajdsjan.

I denne sæson har den 23-årige racerkører allerede haft to store uheld, som har kostet det amerikanske team på den anden side af 1 million pund hver.

Hans første uheld skete under kvalifikationen i Saudi-Arabien, mens han senere på sæsonen også kørte galt under løbet i Monaco.

Forud for weekenden i Baku, er Günther Steiner blevet spurgt om, hvorvidt han vil tale alvorsord med Schumacher, hvis han kører galt denne weekend.

"Det vil jeg sige. Vi kommer til at have en seriøs samtale, fordi vi på et tidspunkt vil løbe tør for dele," svarede han.

"Vi kan ikke blive ved med at lave dem (delene, red.). Og med så mange penge, du smider ud, kan man fysisk ikke bare gøre det. Så vi skal sikre os, at der ikke sker noget her."

Flere var bekymrede, da de så Schumachers uheld i Monaco, hvor hans bil blev delt i to. Heldigvis var den 23-årige kører i stand til selv at gå fra stedet.